31. 8. 2013

Čudo: Někdo to rád blond2


Joj dnes do večerných správ vytiahla tri silné tromfy! Dve správarky, jedna športáčka, veľa happy pastelovej a moje mad photoshop skillz stvorili toto:
"Guurl, I would totally watch it!"


22. 8. 2013

Čudá z youtube: Explodujúce herečky

Používateľom smartfónov sú známe voľnočasové aplikácie (napr. FxGuru) obsahujúce pár hotových špeciálnych  efektov (výbuch nálože, prílet UFO atď). Stačí len postaviť najškaredších vizuálne pútavých kamarátov do stredu ulice, natočiť minivideo, vybrať efekt a hľa- jedného kamaráta zasiahne bomba, druhého unesú mimozemšťania a naládujú análnymi sondami. Akčná podívaná, za akú by dal Michael Bay vŕtať nielen koleno Megan Fox.

Vzorec "Šikovnosť+očakávania+šok=zábava" priviedol do dokonalosti talianský režisér a youtuber Simone Rovellini. V sérii Exploding Actresses sa zameral na.. herečky a ich kľúčové filmové momenty, v ktorých by nejeden stratil hlavu. Talianova magická zručnosť diváka vrhá do očarenia, aké naposledy pocítil pred dvadsiatimi rokmi (Jurský Park). Krása nie je len v "tom" ale aj v načasovaní, úprave pozadia, reakcii okolia..

Všeobecne najznámejšie sú scény, s ktorými sa Simone vyhral vo videu č.2:

Zlomyseľných (čiže všetkých :) dôchodcov zahreje video č.1:

Deťom, ktoré neposlúchajú, pustite pred spaním trojku- "Disney Princesses":

PS: konečne som sa dozvedel, kto stojí za naj gifom roka:
Je z videa Simone Rovelliniho